LOGIN FORM

x

REGISTER

x

− 1 = 2

Materiale mësimore

Materialet mësimore të akredituara nga ECDL Kosova gëzojnë një reputacion të lartë në Kosovë. Dhjetëra mijëra kandidatë të trajnuar dhe certifikuar me sukses në ECDL janë referenca më e mirë për cilësinë e materialeve tona mësimore. Shkolla të shumta publike e private si dhe Universitete e Kolegje kanë zgjedhur të punojnë me materiale mësimore të akredituara nga ECDL Kosova.

Aktualisht ne i ofrojmë në shitje këto libra:

  • Windows 7
  • Word 2010
  • Excel 2010
  • Internet & Outlook 2010
  • Excel 2010
  • Access 2010
  • Bazat e Kompjuterit
  • Bazat e Internetit
  • PowerPoint 2010

Librat e mësipërme e kanë çmimin shitës 2.5 € për copë. Libri MS Project 2010 kushton 5 €.