LOGIN FORM

x

REGISTER

x









ECDL Kosova në Panairin e Librit 2014

ECDL Kosova do të prezantoj në Panairin e Librit me 10 Tituj:

Office-2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Project Planning, Ndërmarrësia Niveli A dhe B e kompletojnë listën e titujve të prezantuar.