LOGIN FORM

x

REGISTER

x

− 2 = 1

Aplikimi për akreditim

Dëshironi të akreditoheni si qendër testuese e ECDL-së?

Nëse jeni të interesuar për më shumë informata rreth hapave të domosdoshëm për akreditim ju lutem na dërgoni një email me këto informata: të dhënat tuaja, të dhënat e institucioni dhe ne do të ju kontaktojmë menjëherë.

Email kontakti ynë: admin@ecdl-kosova.org